Over

Richard van der Meulen nam Villa Tipi Algarve in 2021 over van de voormalige Engelse eigenaren en na een grootscheepse renovatie is onze villa nabij Portimão beschikbaar voor de verhuur. 

Wie is Richard?

Na een lang leven vol hard werken als kokkelvisser op de Waddenzee en een prachtig leven op Texel sloeg het noodlot toe toen mijn vrouw Liselore plotseling wegviel. Dit zette het leven voor mij, mijn kinderen en familie volledig op zijn kop. Na een roerige periode besloot ik om het roer om te gooien en te doen wat me altijd al trok: een leven ver weg van de Nederlandse kou! 

Villa Tipi Algarve

Vooralsnog verhuur ik alleen de villa en de studio, maar zijn er ook plannen om tipi’s / hobbithuisjes te gaan bouwen voor de verhuur. Dit plan was er vanaf dag 1 al, maar zoals wel vaker (denk aan alle afleveringen van ‘Ik Vertrek’) waren er wat beren op de weg na de overname van Tipi Algarve. Zo waren vergunningen niet op orde en was een grootscheepse renovatie nodig om de villa weer helemaal op orde te krijgen. Dat laatste is meer dan goed gelukt en de villa en studio bieden een prachtige plek aan om ook te komen genieten van het heerlijke zonnetje in Portugal! 

Kunnen wij ergens mee helpen?

Heeft u vragen over uw mogelijke verblijf bij ons? Stel ze gerust, wij staan met raad en daad voor u klaar!

Recensies

We vragen al onze gasten om een review achter te laten voor ons en dat levert leuke reacties op! Kom jij ook?

Martijn
Lees verder
Wat een fantastische plek om er even heerlijk tussenuit te zijn. Prachtige villa, en omgeving en leuk dat het zo vlakbij Portimao is!
Familie Jans
Lees verder
Wat hebben we genoten van onze vakantie. Heerlijke villa met prachtig zwembad onder een bijna altijd strakblauwe hemel. Wat wil een mens nog meer...
Fam. de Groot
Lees verder
Het was onze eerste keer in de pas gerenoveerde villa en we weten nu al dat we volgend jaar weer langskomen. Echt genieten geblazen in de villa van Richard!
Vorige
Volgende
Translate »