Over ons

Hoi, wij zijn Richard en Nanette. Welkom bij Villa Tipi Algarve.

Richard is in 2020 geëmigreerd, voornamelijk vanwege het koude weer, en heeft dit omgeruild voor de zon. Eerst heeft hij een boerderij gekocht en opgeknapt, maar zijn droom was altijd om een camping te runnen. Toen kwam Villa Tipi Algarve op zijn pad, heeft hij het roer omgegooid en is hij zijn droom gaan opbouwen.

Nanette kwam in 2023 met een vriendin op vakantie bij Richard in de studio. Na een tijdje viel Nanette voor de charmes van Richard. Na tien dagen vakantie gevierd te hebben en terug te zijn in Nederland, is Richard Nanette achterna gereden en heeft haar opgehaald om samen een leven op te bouwen in de Algarve. Nu werken ze samen bij Villa Tipi Algarve.

Samen hebben zij een enorm groot hart voor dieren en hebben zij 8 hondjes (waarvan er 5 gered zijn), 12 eenden, 6 kippen, 2 kleine varkentjes en 1 kat.

Foto Richard en Nanette

Kunnen wij ergens mee helpen?

Heeft u vragen over uw mogelijke verblijf bij ons? Stel ze gerust, wij staan met raad en daad voor u klaar!

Recensies

We vragen al onze gasten om een review achter te laten voor ons en dat levert leuke reacties op! Kom jij ook?

Martijn
Lees verder
Wat een fantastische plek om er even heerlijk tussenuit te zijn. Prachtige villa, en omgeving en leuk dat het zo vlakbij Portimao is!
Familie Jans
Lees verder
Wat hebben we genoten van onze vakantie. Heerlijke villa met prachtig zwembad onder een bijna altijd strakblauwe hemel. Wat wil een mens nog meer...
Fam. de Groot
Lees verder
Het was onze eerste keer in de pas gerenoveerde villa en we weten nu al dat we volgend jaar weer langskomen. Echt genieten geblazen in de villa van Richard!
Previous
Volgende
Translate »