omgeving

De grootste plaats in de buurt van de villa is Portimão, een havenstadje met een goede sfeer en heerlijke zandstranden. Ook heeft Portimão een gezellige boulevard, restaurantjes met heerlijke lokale en internationale gerechten en een authentiek centrum. Alles wat je zoekt in een vakantie aan de kust!

Deze stad in het westen van de Algarve heeft zo’n 60.000 inwoners, die vooral leven van de visserij, de scheepsbouw en het toerisme. In de jachthaven liggen nu prachtige luxe schepen voor anker, maar herinnert nog steeds aan vroeger, toen alles maar om één ding draaide: de visserij! Vroeger stond Portimão bekend als de sardientjeshoofdstad van Portugal.

Kunnen wij ergens mee helpen?

Heeft u vragen over uw mogelijke verblijf bij ons? Stel ze gerust, wij staan met raad en daad voor u klaar!

Recensies

We vragen al onze gasten om een review achter te laten voor ons en dat levert leuke reacties op! Kom jij ook?

Martijn
Lees verder
Wat een fantastische plek om er even heerlijk tussenuit te zijn. Prachtige villa, en omgeving en leuk dat het zo vlakbij Portimao is!
Familie Jans
Lees verder
Wat hebben we genoten van onze vakantie. Heerlijke villa met prachtig zwembad onder een bijna altijd strakblauwe hemel. Wat wil een mens nog meer...
Fam. de Groot
Lees verder
Het was onze eerste keer in de pas gerenoveerde villa en we weten nu al dat we volgend jaar weer langskomen. Echt genieten geblazen in de villa van Richard!
Vorige
Volgende
Translate »